Jump to content


Posting Pics


  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 m408

m408

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 601 posts
  • Location:campbell, ca

Posted 11 March 2008 - 05:47 PM

Hey Gregg,
Tried to post some pics to see if my photobucket worked. Got an error saying that no dynamic messages were allowed. ???? What the heck does that mean? and how do I fix it?

#2 Gregg

Gregg

    da Big Kahuna

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 12,427 posts
  • Location:Honolulu, Hawaii
  • Full Name:Gregg Hutchings

Posted 11 March 2008 - 10:07 PM

Try this post, it had some good tips on pics:


http://www.modelcars...?showtopic=7947

Let me know if it helps.
May have to update it.

#3 m408

m408

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 601 posts
  • Location:campbell, ca

Posted 12 March 2008 - 03:20 PM

Try this post, it had some good tips on pics:
http://www.modelcars...?showtopic=7947

Let me know if it helps.
May have to update it.

Hi Gregg,
It helped, but, the quickest fix came from our USMC sarge Clayton Jones. Here it is. Once in photobucket and your account, just LEFT click, once, the photo that you want to transfer. It will automatically "copy". Then go to where you want it in the post and right click"paste". Even a cave man like me can do it. One more tip if you are going upgrade the posting tip. I got this from Harrypoi. Type in your message then hit "enter" before you post the pic. This puts the pic under the post, not right behind it.