Jump to content


Missing Link Website SHOULD be repaired


  • You cannot reply to this topic
59 replies to this topic

#21 sjordan2

sjordan2

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Location:Knoxville, TN
  • Full Name:Skip Jordan

Posted 02 August 2013 - 08:23 AM

So the problem is...missing links?



#22 charlie8575

charlie8575

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,490 posts
  • Location:Marlborough, Ma.
  • Full Name:Charlie

Posted 02 August 2013 - 10:18 AM

I tried it with Firefox Version 22.0, which, according to Mozilla, is current.

 

Charlie Larkin



#23 charlie8575

charlie8575

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,490 posts
  • Location:Marlborough, Ma.
  • Full Name:Charlie

Posted 02 August 2013 - 10:19 AM

So the problem is...missing links?

Almost, Skip. It's Missing Link's....*drum roll*.....missing links! :lol:

 

I slay me! Hey, it saves everyone else the trouble!

 

Charlie Larkin


Edited by charlie8575, 02 August 2013 - 10:20 AM.


#24 sjordan2

sjordan2

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Location:Knoxville, TN
  • Full Name:Skip Jordan

Posted 02 August 2013 - 10:41 AM

Almost, Skip. It's Missing Link's....*drum roll*.....missing links! :lol:

 

I slay me! Hey, it saves everyone else the trouble!

 

Charlie Larkin

 

 

Almost, Skip. It's Missing Link's....*drum roll*.....missing links! :lol:

 

I slay me! Hey, it saves everyone else the trouble!

 

Charlie Larkin

 I thought that's what I said, but hey, I could be wrong.   :wacko:



#25 sjordan2

sjordan2

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,452 posts
  • Location:Knoxville, TN
  • Full Name:Skip Jordan

Posted 02 August 2013 - 10:43 AM

Well, let's see if I can edit this redundant post of mine, which didn't show up. The editing function is really screwed up for me.


Edited by sjordan2, 02 August 2013 - 10:47 AM.


#26 kevin

kevin

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 380 posts
  • Location:metro detroit michigan
  • Full Name:kevin lutz

Posted 02 August 2013 - 12:00 PM

So the problem is...missing links?

 thats funny right there i dont care who ya are!



#27 Gluhead

Gluhead

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,159 posts
  • Location:Michigan
  • Full Name:It really is Gluhead

Posted 02 August 2013 - 12:35 PM

I typically use Chrome, but have tried your site with FF and Opera with the same results. This is the first I've known that there was no functional "Parts" page, though. That's likely where the majority of my issues have come from. That, and that wherever I go, I have to back up to a particular starting point rather than click through as one would intuitively do. Bad case of "Can't get there from here" itis. lol.

 

And I hope you guys know that I tell you this not to slam on ya...more like a psst yer fly is open. Love the stuff you guys are doing! :D



#28 kevin

kevin

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 380 posts
  • Location:metro detroit michigan
  • Full Name:kevin lutz

Posted 06 August 2013 - 10:44 AM

ok Paul made some updates today, there is a link! 5 news kits & the contact us button should work on every page! Also the link to DRAG works..you may have to hit the refresh button, depending on your browser...hope to have more updates next week!

no gallery no FAQ's & no parts pages yet.

Kevin



#29 Green Duster

Green Duster

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 427 posts
  • Location:Rhinelander, WI.
  • Full Name:Brian Kaplan

Posted 27 August 2013 - 12:55 PM

Just tried it tonight. 8/27. Still can't get to the parts page! AARGH.



#30 MAGNUM4342

MAGNUM4342

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,285 posts
  • Location:Parkersburg
  • Full Name:Kevin White

Posted 27 August 2013 - 01:10 PM

I was just on their eBay store page an hour ago and all seemed copasetic. :) 



#31 kevin

kevin

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 380 posts
  • Location:metro detroit michigan
  • Full Name:kevin lutz

Posted 28 August 2013 - 05:26 AM

Just tried it tonight. 8/27. Still can't get to the parts page! AARGH.

if you look at the post above yours there is NO parts page yet



#32 Green Duster

Green Duster

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 427 posts
  • Location:Rhinelander, WI.
  • Full Name:Brian Kaplan

Posted 29 August 2013 - 03:45 AM

if you look at the post above yours there is NO parts page yet

I looked because someone said they had a part that I needed and it's been awhile sense that post.



#33 drodg

drodg

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 332 posts
  • Location:Valparaiso IN
  • Full Name:David Rodgers

Posted 29 August 2013 - 04:27 AM

I looked because someone said they had a part that I needed and it's been awhile sense that post.

I would email Kevin directly about your part.



#34 kevin

kevin

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 380 posts
  • Location:metro detroit michigan
  • Full Name:kevin lutz

Posted 29 August 2013 - 04:50 AM

I looked because someone said they had a part that I needed and it's been awhile sense that post.

what part are you looking for? & always feel free to email me directly or even a pm here



#35 Randytheroadrunner

Randytheroadrunner

    MCM Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 222 posts
  • Location:NE Ohio
  • Full Name:Randy Earle

Posted 29 August 2013 - 12:32 PM

When I click on Parts, there is nothing there, just some stuff about international orders.



#36 kevin

kevin

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 380 posts
  • Location:metro detroit michigan
  • Full Name:kevin lutz

Posted 30 August 2013 - 11:46 AM

When I click on Parts, there is nothing there, just some stuff about international orders.

 the parts page is not up yet...what are you looking for? i have a catalog & many parts listed on ebay



#37 Michael in Illinois

Michael in Illinois

    MCM Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 posts
  • Location:Bolingbrook Illinois
  • Full Name:Michael Stypolkowski

Posted 21 October 2013 - 07:01 AM

I sent them an e-mail on the 9th of Oct. and have had no reply. I saw the article in Model Cars and it implied they were still in business. Their web page doesn't have all the tabs working and last up-date seems to be from 2012 according to the streaming message. Any help?



#38 azers

azers

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 492 posts
  • Location:sultan
  • Full Name:Joe l. Spitzer

Posted 21 October 2013 - 07:23 AM

If you have face book contact him there under missing link resin. He also a forum member contact him under kevin. Hes a good guy.

#39 jeffb

jeffb

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Location:detroit

Posted 21 October 2013 - 09:28 AM

best to contact kevin through facebook. for some reason his email keeps getting messed up



#40 azers

azers

    MCM Avid Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 492 posts
  • Location:sultan
  • Full Name:Joe l. Spitzer

Posted 21 October 2013 - 10:28 AM

I just placed my order for his 73 chevelle yesterday. And I used facebook and had no problem. His response time was surprisingly quick for it being a sunday. Good guy to deal with.