Jump to content


Posting pics


  • You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

#1 Modelcollector

Modelcollector

    MCM Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 143 posts
  • Location:Saybrook, Illinois
  • Full Name:Arnold Hunt

Posted 03 May 2014 - 01:22 PM

Has something changed with the forum for posting pics from Photobucket or am I forgetting something? Can't seem to get anything to go into my topic when I start it.



#2 tbill

tbill

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts
  • Location:central NY
  • Full Name:tom billings

Posted 03 May 2014 - 01:54 PM

click on the img link under your picture so it turns blue, right click, copy, then come here and when ready for the pic, press 'control' and 'v' and it will put the link in your post, after you post your message, the pic will show up. hope this helps.



#3 Modelcollector

Modelcollector

    MCM Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 143 posts
  • Location:Saybrook, Illinois
  • Full Name:Arnold Hunt

Posted 03 May 2014 - 02:15 PM

I tried that, no luck. Isn't there something else in Photobucket that you have to do? I can't remember. I try to paste the link into the box and get an Image something or other, reight click, paste and then nothing happens after that. Control V does nothing either. Urrrg!


Edited by Modelcollector, 03 May 2014 - 02:28 PM.


#4 tbill

tbill

    MCM Ohana

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,874 posts
  • Location:central NY
  • Full Name:tom billings

Posted 04 May 2014 - 02:34 AM

photo_zpsdc74b331.jpg

 

 

I just posted this like this,

 

find pic you want in PB in your library, while all the pic's are small, there are 4 boxes under them, left click on the bottom box under the pic you want and it will turn blue, once it's blue, right click it, click 'copy', then come here, type in whatever text you want, then hit 'control' and 'v' and it should put the picture in as text, after you hit the 'post' button, it will show up as the pic.

 

hope this helps



#5 Modelcollector

Modelcollector

    MCM Friend

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 143 posts
  • Location:Saybrook, Illinois
  • Full Name:Arnold Hunt

Posted 04 May 2014 - 04:53 AM

Mine doesn't have 4 boxes under the pictures. I have the word "Direct" on the left and then the url line on the right, nothing else. On the right side of the page I have 4 boxes, Email & IM, HTML Embed, Flash Embed, and Slideshow. Not sure what I have that is different. It does seem Photobucket is different from what I've used before. There are some little "gears" up in the top right corner of the pics when I roll over them, they drop down Share, Copy, Move, Edit, Delete.


Edited by Modelcollector, 04 May 2014 - 04:55 AM.