[[Template core/front/global/utilitiesMenu does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
  • Announcements

    • Dave Ambrose

      Board Maintenance   03/14/2019

      The board is going offline Saturday, May 25th, from 9 AM PDT until 3 PM for a software upgrade. See posting in General.
mrmike

This message I get when I try to upload a picture......

Recommended Posts

When I try to upload a picture from my computer, I get this message in a rectangular box near the top of the screen.  "There was a problem processing the uploaded file. -200"  It happens for every picture I try to upload.  I had to go back to using third party hosting for my pictures.  Is there an issue with the forum or something on my computer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don’t know, but I’ll take a look at this. We just made some server changes. Can you send me screen shot(s) of the message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m glad the issue is being looked at, because I had the exact same thing happen a few hours ago. I resized the photos (for example, a 2.5MB picture downsized to about 300KB) and that seemed to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, server changes eh?  I've appreciated being able to post pictures directly.  I can go through the extra effort using Flickr..... expect less activity.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, the other day I tried uploading 1/2 dozen pics (the Moebius 66 Ford kit parts), and only one uploaded, the others all had errors.  The rest I had to put on my Fotki page and link to. 

Edited by Rob Hall

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the exact same error no matter the size of the photos. I've been getting it since Sunday.

David G.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the -200 error message no matter how big or small the photos are as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This reminds me of when Flickr decided "more awesomeness" was needed, and they so trashed their website that people bailed.  They made it like a firetruck had a garden hose.  It was legendary to tech geeks, simply annoying to everyone else.  If we are forced into using another site to host photos, that's about a dozen more steps.  If cost is an issue, I would be willing to subscribe for using this forum.

Let's see if this works.....
14223515433_73e429dc8f_z.jpg

Edited by 89AKurt

Share this post


Link to post
Share on other sites

still can not upload  pics with the choose files  option 

Edited by michelle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just checking if my standard drag-direct-from-desktop works ....

FlameArtwork.jpg

    (it does!)

Edited by Russell C

Share this post


Link to post
Share on other sites

duh-obviously-gawd.jpg.92c451f22e6be48d4004bc8f20a938ae.jpg

*edit*  Hey, this worked for me!  Thanks Russell.

Edited by 89AKurt

Share this post


Link to post
Share on other sites

i hope they get the nomal uploader fixed or else i wont be able to post pics of my builds anymore 

Share this post


Link to post
Share on other sites

KinderEggs.JPG.1262efbb3eed66178b83f1f883f78800.JPG

Normal uploader works for me (as you can see above).  My browser is:

User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0 SeaMonkey/2.49.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drag and drop not working for me now.  Notice says it's downloading, waited much longer than before, never uploaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 At least i know now that it wasn't just me, still getting same message this morning....."problem uploading files -200"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still can't upload pictures from my computer.  Still getting that message-"problem uploading files-200".  Until the problem is fixed, I'll be using IMGUR.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i wont be posting any new model builds till it is fixed i am not going to get a photo hosting account ie photo bucket imgur flickr cause they only give you limited amount of gbs for the free  versions and that is all i can do  and i dont want to use use my instagram  either  as that is for my non model building hobbies 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem right now. How did you fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now