Jump to content
Model Cars Magazine Forum

sanding Tiger stripes in color coat?


Recommended Posts

With all the REAL problems in the world today why is it so hard to just help someone answer their question?  Splitting hairs like this is nonsense; if a person doesn't want to help someone else solve a problem then I have to ask why he/she is visiting the thread in the first place. Plenty of threads to choose from that might be a better choice to visit. 

Joe

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, BlackSheep214 said:

Debate or ridicule me all you want but I would never offer advice for fixing his paint job on his 1:1 truck.  Just sayin’...

Not my intention. I wouldn’t advise him either, as I have little experience in the 1:1 paint world. There are a few at least on here who are professionals and are willing to assist the OP. Nothing wrong with that in my mind.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I guess I'm optimistic, I like to think everyone was trying to help. Some offering advice on their knowledge of paint, some telling the first time poster that he may have made a mistake and this isn't a 1:1 exclusive website. If I wanted advice on how to shingle my roof I wouldn't ask on a dollhouse forum even though there might be a couple roofers there.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, LL3 Model Worx said:

Don't want to put the curse on you Scott but I had one a few years back, only had 37k on it. Garage kept. Bought it from an old lady. It was medium brown metalic with the beige interior.

Drove it to get McDonald's one night and it wiped the cam... still not sure what happened as it had plenty of oil pressure. very bad memory.

I just sold it as is.

I've owned 7 of these c4s over the years and they have been pretty good cars for me. I sold this one not too long ago.

20220413_181552.jpg

Edited by Scott8950
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Scott8950 said:

I've owned 7 of these c4s over the years and they have been pretty good cars for me. I sold this one not too long ago.

20220413_181552.jpg

Awsome. Yea idk what caused what happened to mine... it had sat for several years before I got it. Then about 2 weeks later it started losing power on the way home, then started missing.

2 cam lobes were flat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...