Sign in to follow this  
Followers 0

New to the forum

12 posts in this topic

Posted · Report post

Hello folks, I just ran across this place. I notice there are alot of familiar names here. (I was wondering where everyone went)

Oh and I see Mark and his boys from the Nascar board are here too. See any Jeff and Jimmy pics lately??? LOL.

Its good to be here, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Welcome Jake. Post up some of those cool off road builds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey Jeepzzzzzz !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No Jeff & Jimmie pics, but we are keeping Mark away from any batteries...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What's the battery story? I missed it. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What's the battery story? I missed it. :)

You'll surely get a charge out of it...like Mark did. :D Brian tells it best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

welcome aboard Jake! There are many familiar names here and we can use some of those outstanding tutorials you have on suspensions.

Mike Scheve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes Jake Welcome Aboard.....

Suspension tutorial???? Please share, I have a couple off road projects, I would certainly like to "tweak" a bit....

Thanks...... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What's the battery story? I missed it. :D

Appearently Mr. Hadley was having electrical problems with his truck. Turned out he pinched a cable to ground when he was installing a new battery. I've swapped batteries in a similar year Chevy truck...how on earth did he manage to do that?? :shock: Way to go Mark!! :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First off,Hey JAKE...You guys will love Jakes work...awesome buildier and Caster!!!

2ndly,Brian and the rest off his goofy buddies have taken this battery story and ran away with it..

to clarify,there was a ground wire running from the Tach that was pinched under the Battery when i put a new one in...It took months for the insulation to finally wear away,and when it did,i started seeing the electrical system glitch when running.problem solved ,end of story. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

...there was a ground wire running from the Tach that was pinched under the Battery when i put a new one in...

OK, so I ask again, How on earth did you manage that? :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

OK, so I ask again, How on earth did you manage that? :twisted:

LMAO!!!!

He does have a point Kram.

Doug R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0