Jump to content
Model Cars Magazine Forum
Sign in to follow this  
bigmikevee

Anyone else having trouble receiving notifications?

Recommended Posts

Hey gang,

I can't seem to get notifications of the topics and posts I am following, I have tried to reset and double check my settings again and again but no luck. I am stuck, any clue what to do next, I know all the appropriate boxes are checked. Moderators? Administrators? Negotiators? Instigators?

Oh, and while posting this new topic I am wrestling with the "Topic Tags", it seems to want to limit the number of characters I could type into the box, plus there is a message of "select a minimum of ten tags." What does that mean? That is very generous on Gregg's part but, hey I only want one tag, I'll share the other nine with whomever wants one. Thank you for your help.

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey gang,

I can't seem to get notifications of the topics and posts I am following, I have tried to reset and double check my settings again and again but no luck. I am stuck, any clue what to do next, I know all the appropriate boxes are checked. Moderators? Administrators? Negotiators? Instigators?

Mike

X2!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...