• Announcements

    • Forum Posts, Moderating, Reporting, etc.   12/20/2016

      The Report function of the forum works well. If you see someone acting up, acting out, or just being an okole, use the Report function. It works! I have it set up so it not only sends me an email, but that email is then marked with a flag, and get's put to the top of my email list. I will try to access/look at the report/topic as soon as possible, but remember, I'm on a six hour time delay, and other mods not only have a life, but a real job as well.  k den
Sign in to follow this  
Followers 0

REPLY CHANGES?

9 posts in this topic

Posted

Something Happened... In the last few days, I can't access BOLD, Italics, Happy Faces or any other changes to the text when I post here. Did I miss something???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I seem to have lost all that as well. I think there is a posting that is pinned to report things like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmmm. In checking, I see that this reply box has everything you're missing. Very odd. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmmm. In checking, I see that this reply box has everything you're missing. Very odd. :blink:

I got nothin' here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just for the heck of it, and to see if this could be part of the problem, empty the cache on your browser and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Just for the heck of it, and to see if this could be part of the problem, empty the cache on your browser and try again.

Thanks Skip,

Edited by Ira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm having the same problem.....how do you empty the cache? don't know much about computers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could be a Java issue too if the site uses Java.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm having the same problem.....how do you empty the cache? don't know much about computers

Look in your browser's preferences. Location there may differ by browser. You may get a choice to Clear Cache or Empty Cache.

On Safari, which I use, it's on the drop-down menu when I click on the browser name at the top of my screen.

post-4455-0-04589000-1354980508_thumb.pn

Sometimes, you can get similar results just by reloading the page.

Edited by sjordan2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0