photo bucket wont load anymore

21 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Cant seem to get my photo bucket to load photos anymore. Whats up.

Edited by azers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Worked fine for me about an hour ago. I'm on Mac, so your results may differ. What computer, what operating system, what Internet browser do you have? (For example, Dell PC with Windows 7 operating system on Internet Explorer 9). This may be a question for Dave Ambrose (originator of the Forum Problems topic at the top of the General page).

I just now took this screen shot, uploaded it and copied it.

Picture13_zps2eac4aea.png

Edited by sjordan2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

My Photobucket has been playing up all day, I keep getting messages saying they are doing maintainance on the site, should be o.k in a day or so

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As a test, I tried it just now. Works perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Let me guess? It's those deadly secret viruses again!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mine works fine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CadillacPat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cant seem to get my photo bucket to load photos anymore. Whats up.

Photobucket has a HELP 'site: http://support.photobucket.com/home

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Isn't today the day that Photobucket moves over to the "new" Phjotobucket?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Isn't today the day that Photobucket moves over to the "new" Phjotobucket?

Not yet. March 18, I think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I tried to use it this morning, was acting wonky and kept freezing up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

When i try to paste a photo from photobucket all i get is a little square with question mark. I see that a lot when im on the other threads as well. Some pictures work some dont. Everything seems to be working on photobuckets end.ill keep playing with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is the '69 Firebird picture you posted three posts above (#9) not visible to you, Joe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Earlier this evening I uploaded two pics and in between the upload and my album the message came up that they were performing maintenance. It's working fine now. :)

On a side note, YAY my toolbar is back! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No casey all i get is a box with question mark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

IMAG0019_zps750c01e1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I am having the same problem, but I use my phone to scroll the site. Both on mobile version & full version any photobucket hosted pic is a blue question mark. If it helps my phone is an Android phone. On a computer it works fine but my laptop is broken so.... Could it possibly be an issue with Adobe Flash? I am able to see pictures that have been uploaded as an attachment at the bottom of a post though. This just started for me last week....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It appears thT photobucket has changed their formT to be unfriendly to cell phone users. So what other photo hosting sites can be used by us android phone owners that dont have home computors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It appears thT photobucket has changed their formT to be unfriendly to cell phone users. So what other photo hosting sites can be used by us android phone owners that dont have home computors.

Do you have the data that proves this?

It's difficult to consider that the presence of mobile phone users just slipped by Photobucket when they updated the site.

CadillacPat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can upload old photo's but when i upload the new ones all i get is this .P1050058_%20zpsc9084287.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I opened the image link in a new window, went to your PB album, hit refresh, and it was viewable, so there's an issue with PB, not the MCM forum. Visit PB's help pages and maybe they have info about why this is happening.

P1050063_zpsd54eeeb3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I see a lock in the future...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the help guys. Ill call them on my day off and get it fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now