Jump to content
Model Cars Magazine Forum
Johnt671

404 Error back again?

Recommended Posts

I'm trying to post a picture in the What Did You Get Today section but I keep getting the 404 message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It never actually went away. We are hoping that the software upgrade fixes it. Dave just has to free up the time to try it again, it didn't take on the first try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Xingu said:

It never actually went away. We are hoping that the software upgrade fixes it. Dave just has to free up the time to try it again, it didn't take on the first try.

Thanks for the fast reply. i'll keep trying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'v been having trouble with this error since Friday Morning. Does anybody have any work-around tips?

David G.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As weird as it sounds, it might be combination of words or letters in the text of your post.  At least that is what I found out when I had this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's interesting. Hard to imagine but interesting. 

I'll try a test.

Thanks for the reply.

David G.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird!

I could have sworn that in my last reply I posted a link to my other post which proves that certain word combinations cause the 404 error, but the link is not there!

Anyway, if you want to learn more about the weird 404 error behavior, read the post linked to below and several following posts.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it tonight, and split the exact same post into two parts and it worked 🤷‍♂️😂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Started getting ERROR 404 yesterday replying to Under Glass post. Both Microsoft laptops affected but not iPhone. Let's see if this post works.

This obviously worked. Weird !! ??

Tried doing the Under Glass post again. The previous unsent reply was no longer there so things were longing good but got 404 ERROR again

Edited by Phildaupho

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...